СтабіФлаур ТХ
На основі ферментних препаратів із α амілазою з додатковою геміцелюлозною та трансглутаміназною активністю. Покращує структуру й еластичність замороженого тіста.
Дозування: 0,1% — 0,3% на 100 кг. борошна
- Підвищує еластичність підвищення пластичності тіста та спрощення процесів його розкачування та формування.
-
Зміцнює клейковину під час використання борошна з низьким вмістом клейковини.
- Запобігання утворенню тріщин у разі «шокового» заморожування Завдяки високим технологічним властивостям
- СтабиФлаур 393 запобігає утворенню мікротріщин на тестовій оболонці та розкриттю виробів під час їх заморожування.
- Економне використання добавки завдяки використанню високоактивних концентрованих ферментних препаратів, було досягнуто мінімально можливого дозування (1 кг/1 т. борошна), на відміну від аналогів
- Вибілювальний ефект для тіста під час застосування СтабіФлаур
- Не має смаку- СтабіФлаур нейтральний за смаком
Інформація для замовлення
- Ціна: 484,05 ₴/кг
- Мінімальне замовлення: 100 кг