Пшеничне волокно пропонується до використання в багатьох областях харчової промисловості гідратація 1:7-9; поглинання жиру 1:7; фракція - 350 мкм для виробництва ковбас, напівфабрикатів, виробів з тіста, начинок, соусів, джеми.
Харчові волокна VITACEL® WF 300 – тонковолокнисті баластні речовини, середнього розміру, у вигляді пухнастого білого порошку, який отримують особливим виробничим способом з скелетних рослинних компонентів пшениці.
Багатофункціональні і фізіологічні якості целюлозних волокон VITACEL® обумовлюють широке її застосування в харчовій галузі
У зв'язку з коливанням курсу, прохання уточнювати ціну в гривні перед замовленням.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Німеччина |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | J. RETTENMAIER & SÖHNE GmbH + Co KG |
Інформація для замовлення
- Ціна: 158,62 ₴/кг
- Мінімальне замовлення: 2000 кг