Корзина
4 отзыва
+38 (056) 787-05-14
+380952917941
УкраинаДнепропетровская областьДнепрм. Дніпро, вул. Івана.Акінфеева (Фучика), будинок.18, офіс.410
Корзина
ТОВ "Специи и Технологии" Пищевые Волокна и Специи

Псилиум

Псилиум, фото 1
впередназад
Псилиум, фото 2Псилиум, фото 3Псилиум, фото 4Псилиум, фото 5Псилиум, фото 6Псилиум, фото 7Псилиум, фото 8Псилиум, фото 9Псилиум, фото 10
  • В наличии
  • Только оптом

808 грн./кг

Минимальный заказ — 25 кг

Псилиум
ПсилиумВ наличии
808 грн./кг
Купить
+38 (056) 787-05-14
Главный офис г. Днипро
  • +380952917941
    Денис
Купить
+38 (056) 787-05-14
Главный офис г. Днипро
  • +380952917941
    Денис
  • График работы
  • Адрес и контакты
возврат товара в течение 14 дней по договоренности

  Рафінована версія Псиліума, має білий колір та найвищу  гідратацію 1:30-35 (Псиліум : Вода).

  Також застосовується в розсолах для шприцювання м'яса, в м'ясних виробах як для загущення та як вологоутримувач, використовується в безглютенових виробах та БАДах замість глютену. Входить до складу дієтичних коктейлів, виступає в ролі пребіотика.
Псілліум - майстер створення корисних страв:

Зміцнення Імунної Системи

  Добовий прийом становить від 3 до 10 г. Для дітей добова норма становить 3 г насіння на добу. Терапевтична доза для дорослими-лих (при лікуванні діареї) - до 40 г на добу протягом 3-х діб.

1) Псілліум рекомендують додавати і в звичайну випічку для поліпшення структури тесту і підвищення вмісту клітковини.

2) 1 ст.л. на склянку томатного соку, разом з сіллю і спеціями, - виходить відмінний густий соус (можна їсти як окрему страву, а можна - до м'яса або овочів, прекрасна альтернатива шкідливому кетчупу).

3) від 1 ч.л. до 1 ст.л. - в збиті суміші зі свіжих фруктів (наприклад, ківі + полуниця + замінник цукру) - виходить густий і корисний десерт-смузі.

4) в нежирний кефір (+ ванілін, кориця, замінник цукру або все ті ж фрукти) - знову прекрасний дієтичний кисломолочний десерт! Густоту регулюйте кількістю псілліума, але не сипте більше 1 ст.л. на порцію, щоб не отримати "густе тісто".

5) Додається псілліум буквально в будь-рідкі продукти, щоб отримати густіщі страви.

6) Псілліум є прекрасним, низькокалорійним джерелом розчинних харчових волокон. Псілліум універсальний, некалоріен і корисний для кишечника.

7) Корисні якості псілліума перевірені в різних наукових дослідженнях: він нормалізує рівень цукру в крові. Крім того він так само безпечний для вагітних і годуючих матерів.

8) Зміцнення Імунної Системи

  У псілліума практично немає засвоюваних вуглеводів, що робить його особливо цінним, якщо ви дотримуєтеся спортивного, дієтичного, низкоуглеводного харчування і готуєте доп-десерти. Взаємодіючи з водою, він пов'язує компоненти і надає пишності готовій випічці. При цьому печива можуть зберігатися 2-3 дні і залишатися м'якими. На 100-120 грам борошна потрібно приблизно 10 грамів псілліума. Псілліум працює навіть краще, ніж банан або лляне насіння для додання пишності веганскої і безглютенової випічці. А також він чудово замінює в соусах крохмаль.

  За змістом рослинних волокон псілліум перевищує вівсяні висівки більш ніж в 14 разів. Насіння подорожника обла-дають велику гігроскопічність і можуть вбирати вологу в 10-16 разів більше власної ваги.

  Насіння подорожника блошного містять 24,6% загальних харчових волокон, 19,6% нерозчинних волокон і 5,0% розчинного волокна. А в оболонці насіння 70% складають розчинні волокна і 30% - нерозчинні.

  В результаті взаємодії з рідиною псілліум набухає за рахунок специфічних гідрофілен-них волокон, вбираючи значи-тельную частину води в піщеваріт-тельном тракті. Це спосіб-ствует затримці води в кишечнику-ніку, збільшує щільність і обсяг стільця (що призводить до нормалізації перистальтики кишечника).

Насіння подорожника є пребіотиків - функціональним харчовим інгредієнтом, який при систематичному вжив-лення забезпечує благоприят-ве вплив на весь орга-нізм, в результаті підвищення біологічної активності корисної мікрофлори кишечника.

Волокна насіння подорожника діють в якості живильник-ної середовища для дружніх бактерій, які пригнічують розвиток різних патогенних мікроорганізмів і синтезують ряд життєво важливих речовин - вітамінів, амінокислот і ферментів.

Хоча розчинна клітковина не перетравлюється травного ними ферментами, вона переробн-розробляються корисними бактеріями в системі травлення і служить для них живильним середовищем.

 

детоксикаційну, проносне, адсорбуюче, Пребіотіческое, гіполіпідемічну, ендоекологічні дії; нормалізація моторної діяльності кишечника;

поліпшення перистальтики;

нормалізація частоти і консистенції стільця;

очищення кишечника від токсичних речовин, включаючи важкі метали;

нормалізація електролітного обміну в організмі, стимуляція відтоку міжклітинної рідини, що містить токсини, в лімфатичні капіляри;

обволікаючу дію на стінки травного тракту, прискорення загоєння виразок і ерозій і лікування запальних захворювань шлунково-кишкового тракту;

створення сприятливого середовища для нормальної кишкової мікрофлори;

стимуляція зростання і підвищення біологічної активності корисної мікрофлори кишечника; нормалізація вуглеводного обміну, сповільниться-ня перетравлення і засвоєння жирів і вуглеводів; уповільнення секреції інсуліну, зниження рівнів інсуліну і цукру в крові;

зниження рівня загального холестерину в крові і рівнів атерогенних фракцій ліпопротеїдів, уповільнення розвитку атеросклеротичних бляшок на стінках судин;

прискорення деградації жовчних кислот, блокування накопичення холестерину в печінці і утворення каменів в жовчних шляхах і жовчному міхурі;

захисну дію проти раку кишечника; зниження побічних ефектів променевої терапії;


У дієті Дюка використовується у випічці як загущувач.

Енергетична цінність продукту:

У 100 г псілліума міститься:

Білки - 1.5 г

Жири - 0.6 г

Вуглеводи - 0 г

Клітковина - 85 г

Енергетична цінність: 10 ккал

У псілліума практично немає засвоюваних вуглеводів, що робить його особливо цінним, якщо ви дотримуєтеся спортивного, дієтичного, низкоуглеводного харчування і готуєте доп-десерти. Взаємодіючи з водою, він пов'язує компоненти і надає пишності готовій випічці. При цьому печива можуть зберігатися 2-3 дні і залишатися м'якими. На 100-120 грам борошна потрібно приблизно 10 грамів псілліума. Псілліум працює навіть краще, ніж банан або лляне насіння для додання пишності веганскої і безглютенової випічці. А також він чудово замінює в соусах крохмаль.

 

 

Характеристики
Основные
Страна производительГермания
Форма выпускаПорошок
Пользовательские характеристики
Производитель J. RETTENMAIER & SÖHNE GmbH + Co KG
Упаковка25кг мешок
Информация для заказа
  • Цена: 808 грн./кг
  • Минимальный заказ: 25 кг