Кошик
12 відгуків
+380 (50) 490-98-68
+380 (50) 403-48-53
м. Дніпро, вул. Івана.Акінфеева (Фучика), будинок.18, офіс.410, Дніпро, Україна
Кошик
ТОВ "Спеції та Технології"

Натрій лактат рідкий 60%, консервант, стабілізатор емульсій, регулятор кислотності, Natriumlactat, Е325

  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб

від 91,58 /кг

Показати оптові ціни
Натрій лактат рідкий 60%, консервант, стабілізатор емульсій, регулятор кислотності, Natriumlactat, Е325
Натрій лактат рідкий 60%, консервант, стабілізатор емульсій, регулятор кислотності, Natriumlactat, Е325Немає в наявності
від 91,58 /кг
+380 (50) 490-98-68
Олексій
  • +380 (50) 403-48-53
    Марина
+380 (50) 490-98-68
Олексій
  • +380 (50) 403-48-53
    Марина
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Ми виробляємо високоякісну молочну кислоту способом природного бродіння цукрових буряків. У харчовій промисловості ця органічна кислота переважно використовується як підкислювач. Galactic доповнює асортимент похідних молочної кислоти оцтами, екстрактами спецій і натуральними ароматизаторами. Galactic також пропонує нове покоління порошків у чистому вигляді або у формі суміші, ключовою властивістю яких є збільшення терміну зберігання або підкислення.

ЗНИЖЕННЯ ЗІРЖОК Galactic пропонує рішення для зниження вартості використання (CIU) завдяки зменшенню дозування консервантів у рецептурі для м'ясної продукції. Ефективні рішення Galactic також знижують витрати щодо запобігання поверненню їжі через порчу. GalaflowTM пропонує оптимальні за витратами рішення для клієнтів з контролю аеробних бактерій, продукти доступні в рідкій або порошкоподібній формі.

Застосовується для

• всіх різновидів варених ковбасних виробів,

•м'ясних делікатесів напівфабрикатів,

•виробник із м'яса птиці,

•нарізання,

•Пельменей

Переваги

Введення лактату натрію дає змогу зв'язати зайву вологу, у такий спосіб підвищує вихід продукції.

Покращує органолептичні характеристики м'ясних продуктів

Лактат натрію сприяє підвищенню мікробіологічної стійкості м'ясопродуктів у процесі зберігання через інгібування патогенних мікроорганізмів 

У заморожених продуктах підвищує стабільність у разі відтавання.

У варених зменшує втрати маси після варіння

Відсоток введення 1-3%

Лактат Натрію — незамінний компонент безлічі косметичних рецептур. Вельми знаменитий він і в харчовій промисловості. Наприклад, його використовують як добавку, що продовжує термін експлуатації замороженим продуктам і у вакуумному пакованні. У складі коктейлів і кремів слугує для поліпшення їхнього зовнішнього вигляду (органолептичні показники).

Характеристика Натрію Лактату 60% (пр.о Бельгія):

Надає сипоподібної рідкої речовини від світло-жовтого до світло-коричневого відтінку з характерним запахом. Прозора, без осаду та домішок. Смак — злегка солоний. Відсотковий вміст лактату натрію — 59-61%.

Застосування Натрію Лактату 60% (пр.о Бельгія) у косметичній індустрії:

У складі косметичної рецептури цей продукт одночасно виконує кілька ролей — є потужним вологоутримувальним агентом, а також неабияк стабілізує емульсію (регулює в'язкість, контролює кислотність, виконує роль консерванта).

У миловаренні цей компонент використовується як у разі гарячого, так і під час холодного методу приготування брускового мила, якому він надає ще бажану додаткову твердість. Таке мило буде легко різатися, водночас збереже свою щільність і не кришатиметься. У мильну рецептуру вводиться перед введенням лугу. Кількість введення — 1-3%. Перевищення рекомендованої концентрації може призвести до того, що ваш мильний брусок буде кришитися.

У косметичній рецептурі лактат натрію часто поєднується з іншим компонентом — молочною кислотою. Співвідношення концентрації в рецептурі: лактат натрію 1,5% і 0,5% кислоти молочної.

Косметичні властивості Натрію Лактату 60% (пр.о Бельгія):

  • наділяє засіб зволожувальною властивістю;
  • створює захисну (повітряну) плівку на шкірі;
  • реанімує зневоднену шкіру;
  • відновлює порушений ліпідний шар;
  • помірна антибактеріальна дія.

Купити великим гуртом Лактат Натрію 60% (пр-во Бельгія) в Україні:

Лактат Натрію  , цей компонент доступний для замовлення великим гуртом. Фасування — 25 кг (каністра).

Характеристики
Основні
ВиробникGalactic
Країна виробникБельгія
Вага25 г
СкладНатрий лактат жидкий 60%
Користувальницькі характеристики
Упаковка25 каністра
Інформація для замовлення
  • Ціна: від 91,58 /кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner