Ми виробляємо високоякісну молочну кислоту способом природного бродіння цукрових буряків. У харчовій промисловості ця органічна кислота переважно використовується як підкислювач. Galactic доповнює асортимент похідних молочної кислоти оцтами, екстрактами спецій і натуральними ароматизаторами. Galactic також пропонує нове покоління порошків у чистому вигляді або у формі суміші, ключовою властивістю яких є збільшення терміну зберігання або підкислення.
ЗНИЖЕННЯ ЗІРЖОК Galactic пропонує рішення для зниження вартості використання (CIU) завдяки зменшенню дозування консервантів у рецептурі для м'ясної продукції. Ефективні рішення Galactic також знижують витрати щодо запобігання поверненню їжі через порчу. GalaflowTM пропонує оптимальні за витратами рішення для клієнтів з контролю аеробних бактерій, продукти доступні в рідкій або порошкоподібній формі.
Застосовується для
• всіх різновидів варених ковбасних виробів,
•м'ясних делікатесів напівфабрикатів,
•виробник із м'яса птиці,
•нарізання,
•Пельменей
Переваги
Введення лактату натрію дає змогу зв'язати зайву вологу, у такий спосіб підвищує вихід продукції.
Покращує органолептичні характеристики м'ясних продуктів
Лактат натрію сприяє підвищенню мікробіологічної стійкості м'ясопродуктів у процесі зберігання через інгібування патогенних мікроорганізмів
У заморожених продуктах підвищує стабільність у разі відтавання.
У варених зменшує втрати маси після варіння
Відсоток введення | 1-3% |
Лактат Натрію — незамінний компонент безлічі косметичних рецептур. Вельми знаменитий він і в харчовій промисловості. Наприклад, його використовують як добавку, що продовжує термін експлуатації замороженим продуктам і у вакуумному пакованні. У складі коктейлів і кремів слугує для поліпшення їхнього зовнішнього вигляду (органолептичні показники).
Характеристика Натрію Лактату 60% (пр.о Бельгія):
Надає сипоподібної рідкої речовини від світло-жовтого до світло-коричневого відтінку з характерним запахом. Прозора, без осаду та домішок. Смак — злегка солоний. Відсотковий вміст лактату натрію — 59-61%.
Застосування Натрію Лактату 60% (пр.о Бельгія) у косметичній індустрії:
У складі косметичної рецептури цей продукт одночасно виконує кілька ролей — є потужним вологоутримувальним агентом, а також неабияк стабілізує емульсію (регулює в'язкість, контролює кислотність, виконує роль консерванта).
У миловаренні цей компонент використовується як у разі гарячого, так і під час холодного методу приготування брускового мила, якому він надає ще бажану додаткову твердість. Таке мило буде легко різатися, водночас збереже свою щільність і не кришатиметься. У мильну рецептуру вводиться перед введенням лугу. Кількість введення — 1-3%. Перевищення рекомендованої концентрації може призвести до того, що ваш мильний брусок буде кришитися.
У косметичній рецептурі лактат натрію часто поєднується з іншим компонентом — молочною кислотою. Співвідношення концентрації в рецептурі: лактат натрію 1,5% і 0,5% кислоти молочної.
Косметичні властивості Натрію Лактату 60% (пр.о Бельгія):
- наділяє засіб зволожувальною властивістю;
- створює захисну (повітряну) плівку на шкірі;
- реанімує зневоднену шкіру;
- відновлює порушений ліпідний шар;
- помірна антибактеріальна дія.
Купити великим гуртом Лактат Натрію 60% (пр-во Бельгія) в Україні:
Лактат Натрію , цей компонент доступний для замовлення великим гуртом. Фасування — 25 кг (каністра).
Основні | |
---|---|
Виробник | Galactic |
Країна виробник | Бельгія |
Вага | 25 г |
Склад | Натрий лактат жидкий 60% |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | 25 каністра |
- Ціна: від 91,58 ₴/кг