Кошик
12 відгуків
+380 (50) 490-98-68
+380 (50) 403-48-53
м. Дніпро, вул. Івана.Акінфеева (Фучика), будинок.18, офіс.410, Дніпро, Україна
Кошик
ТОВ "Спеції та Технології"

Натрій лактат 98% сухий sodium lactate powder Е325 натуральний консервант, Антиокислювач Бельгія

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб

від 337,71 /кг

Показати оптові ціни
Натрій лактат 98% сухий sodium lactate powder Е325 натуральний консервант, Антиокислювач Бельгія
Натрій лактат 98% сухий sodium lactate powder Е325 натуральний консервант, Антиокислювач БельгіяВ наявності
від 337,71 /кг
+380 (50) 490-98-68
Олексій
  • +380 (50) 403-48-53
    Марина
+380 (50) 490-98-68
Олексій
  • +380 (50) 403-48-53
    Марина
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Лактат натрію

Призначення: 
регулятор кислотності, вологоутримувальний агент, синергіст антиокисників, емульгувальна сіль.

Широко застосовується в харчовому виробництві: хлібобулочні вироби, м'ясопродукти (зокрема м'ясо свійської птиці) у вакуумному пакованні, креми, лікери, розсолі тощо. Продовжує термін зберігання продуктів, покращує органолептичні властивості (укус, колір, зовнішній вигляд, структуру, перешкоджає розшаруванню продуктів), проявляє антибактеріальні властивості завдяки інгібінню процесів гниття та розвитку патогенних бактерий. Також підсилює дію антиоксидантів. Використовується також у виробництві косметичних засобів, наприклад, шампунів і рідких милів, а також входить до складу деяких лікарських препаратів.

Лактат натрію Е325 (e325) технологічні функції — регулятор кислотності, вологоутримувальний агент, синергіст антиокисників, емульгувальна сіль.

Синоніми лактат натрію Е325 (e325) молочнокислий натрій, натрієва сіль молочної кислоти, 2-оксипропіонат натрію; англ. sodium lactate, sodium 2-hydroxypro-panoate; ньому. Milchsaure-Natrium, Natriumlactat, Natrium-2-hydropion; фрactate sodium, lact 2-hydroxypropionate de sodium.

Е325 (e325) лактат натрію CAS. № - 72-17-3 (р-ры); 920-49-26 (D-лактат натрію); 867-56-1 (L-лактат натрію); 312-85-6 (DL-лактат натрію). Хімічна назва лактат натрію Е325 (e325) — 2-Гідроксипропіонат натрію. Емпірична формула лактат натрію Е325 (e325) — C5H3O5Na.

Лактат натрію Е325 (e325) мол. м.  - 112,06 (б/в). Структурна формула лактат натрію Е325 (e325) — CH3CH (OH)COONa. Оргаїолептичні властивості Е325 (e325) — гігроскопічні кристали, що плавають, або 35-60%, р-ри — прозорі в'язкі сиропористі рідини з приємним солоним смаком і слабким характерним содовим запахом від жовтого до світло-коричневого кольору. 

Фізико-хімічні властивості лактат натрію Е325 (e325) — pH 1%-го р-ра 6,8-7,6; щільність 50%-го р-ра 1,28. Хор. Розтв. у воді. Лактат натрію Е325 (e325) природне джерело - див. молочна кислота.

Е325 (e325) Метаболізм і токсичність см. молочна кислота. Посилюється з виділенням 2,4 ккал/г.

Гігієнічні норми лактат натрію Е325 (e325) - ДСП не визначений. У спеціальних харчових продуктах і продуктах для маленьких дітей має застосовуватися тільки L (+) ізомір. Небезпеки щодо ГН-98. Codex: розлегшений у 5 стандартах на харчові продукти як регулятор кислотності: фруктові консерви, варення, джеми для підтримки значення pH 2,8-3,5; майонези, маргарини, бульйони та супи GMP.

 Е325 (e325) лактат натрію розлегшений як регулятор кислотності, солі та антиокислювача в харчові продукти згідно з ти в кількості згідно з ти (п. п. 3.2.12, 3.4.12 СанПиН 2.3.2.1293-03); у фрукти та овочі консервовані, хліб у кількості відповідно до ТИ (п. 3.1.18, 3.1.20 СанПіН 2.3.2.1293-03); як поліпшеник борошна та хліба в хліб, хлібобулочні та борошняні кондитерські вироби в кількості згідно з ТИ (п. 3.7.6. СанПиН 2.3.2.1293-03)

Застосування лактат натрію Е325 (e325) - регулятор кислотності, один або разом із вільною молочною кислотою утворює буфер. У виробництві твердої карамелі, зефіру, желейного мармеладу дає змогу знизити в'язкість маси під час уварювання та змінити параметри жування. Дозування лактату натрію залежить від кислотності середовища та змінюється від 0,15 до 0,24%.

Лактат натрію сприяє підвищенню мікробіологічної стійкості м'ясопродуктів у процесі зберігання за допомогою інгібування патогенних мікроорганізмів (родів Clostridium, Listerium та ін.), крім того, він позитивно впливає на колір м'ясопродуктів.

Спільно з іншими лактатами, цитратами та фосфатами застосовується як сіль-плавець у плавлених сирах. Лактат натрію сприяє підвищенню мікробіологічної стійкості м'ясопродуктів у процесі зберігання за допомогою інгібування патогенних мікроорганізмів (родів Clostridium, Listerium та ін.), крім того, він позитивно впливає на колір м'ясопродуктів.

Для відновлення сольового (іонного) рівноваги, необхідного для термостійкості молока, що піддається згущенню, до нього додають солі-стабілізатори, як можуть слугувати лактати у формі 10-25% водних р-рів, які зв'язують іони кальцію. Доза солі-стабілізатора залежить від термостійкості конкретної партії молока та коливається в межах 0,05-0,4% від маси нормалізованої суміші. 

Товарні форми лактат натрію Е325 (e325) - продається практично тільки у формі 40-80% розчинів, частіше його отримують із молочної кислоти безпосередньо перед використанням на підприємстві.

Характеристики
Основні
ВиробникGalactic
Країна виробникБельгія
Вага1 г
Інформація для замовлення
  • Ціна: від 337,71 /кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner