Лактат/ацетат діацитат — як консервант для м'ясних продуктів
Повне інгібування
Всіх аеробних бактерій і
Лістерії!
є чудовими рішеннями для процесів інжекації, в'ялення або маринування.
Ці суміші є дуже ефективними для збільшення терміну зберігання й забезпечення захисту від поширених патогенних мікроорганізмів, що виявляються в м'ясних продуктах.
є рішенням для захисту від усього спектра бактерій у продукції птиц перероблення.
Загалом солі молочної кислоти ефективно пригнічують ріст бактерій (клостридій, літерій, стафілококів, сальмонел та ін.)
Однак, в анаеробних умовах літерії також утворюють ацетат і отримують достатню кількість енергії для росту (лактат втрачає ефективність).
Тільки комбінація лактату й ацетату пригнічує ріст літері
Застосування на Курячих
Франкфуртських сосисок
Дозування 0,5- 1%
Ефективна комбінація лактату & ацетату калію є перевіреним інгібітором росту мікроорганізмів.
Натуральний консервант, Введення цього бленду, дає змогу зв'язати зайву вологу, Контролює, рівень pH, Продовжує термін зберігання, Запобігає синерезіс (вивільнення рідини).
Основні | |
---|---|
Виробник | Galactic |
Країна виробник | Бельгія |
Вага | 25 г |
Упаковка | Мішок |
- Ціна: 269,73 ₴/кг