Кошик
12 відгуків
+380 (50) 490-98-68
+380 (50) 403-48-53
м. Дніпро, вул. Івана.Акінфеева (Фучика), будинок.18, офіс.410, Дніпро, Україна
Кошик
ТОВ "Спеції та Технології"

Кристали Молочної кислоти — для виробництва з/к і с/в ковбас, моцарели, заміна стартові культури та ГДЛ

впередназад
Кристали Молочної кислоти — для виробництва з/к і с/в ковбас, моцарели, заміна стартові культури та ГДЛ, фото 2Кристали Молочної кислоти — для виробництва з/к і с/в ковбас, моцарели, заміна стартові культури та ГДЛ, фото 3Кристали Молочної кислоти — для виробництва з/к і с/в ковбас, моцарели, заміна стартові культури та ГДЛ, фото 4Кристали Молочної кислоти — для виробництва з/к і с/в ковбас, моцарели, заміна стартові культури та ГДЛ, фото 5Кристали Молочної кислоти — для виробництва з/к і с/в ковбас, моцарели, заміна стартові культури та ГДЛ, фото 6Кристали Молочної кислоти — для виробництва з/к і с/в ковбас, моцарели, заміна стартові культури та ГДЛ, фото 7Кристали Молочної кислоти — для виробництва з/к і с/в ковбас, моцарели, заміна стартові культури та ГДЛ, фото 8
  • Немає в наявності

447,50 /кг

Кристали Молочної кислоти — для виробництва з/к і с/в ковбас, моцарели, заміна стартові культури та ГДЛ
Кристали Молочної кислоти — для виробництва з/к і с/в ковбас, моцарели, заміна стартові культури та ГДЛНемає в наявності
447,50 /кг
+380 (50) 490-98-68
Олексій
  • +380 (50) 403-48-53
    Марина
+380 (50) 490-98-68
Олексій
  • +380 (50) 403-48-53
    Марина
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Молочна кислота в кристалічній формі — для виробництва з/к і с/в ковбас, моцарела, заміна стартових культур і ГДЛ.

 — це природна система контролю закислення, спеціально розроблена для м'ясних продуктів. Він виготовлений із натуральної L (+) молочної кислоти, що отримується за допомогою ферментації.

Ферментація

Процес ферментації —  це один зі способів презервації м'яса методом зниження pH

Кінцевий pH:  4.6 - 5.2

Підкислення досягається за допомогою: Стартерних культур, ГДЛ, Органічних кислот.

Революційна молочна кислота у формі порошку.

Galactic розробив нову кристалічну форму молочної кислоти з властивістю контрольованого вивільнення кислотності

Концентрацією Температурою Водотриманням, що регулюється.

Природна альтернатива іншим підкислювачам, які використовуються в салях!

Переваги

100% натуральний інгредієнт

Контрольований ефект підкислення

Дозировка: 0,25 – 0,5 – 0,75 – 1%     залежно від остаточного pH

Протимікробна дія — триваліший термін зберігання

Не впливає на колір

Покращений смак: м'яка кислота

Заміна ГДЛ, стартових культур і декстрози.

Позначення на етикетці:

Регулятор pH/підкислювальна речовина: молочна кислота або E270

Galacid AdagioTM є передовим спеціалізованим продуктом вищої якості, спеціально створеним для хлібобулочних виробів, молочних продуктів і м'ясних виробів. Головною функцією Galacid AdagioTM є забезпечення контрольованої за часом кислотності.

ProDough AdagioTM слугує як ключовий інгредієнт для хімічних систем розчину. Оскільки він виготовлений із чистої молочної кислоти, це дає змогу замінити фосфати (SAPP, SALP), кислоти пальмової олії або GDL у хлібопекарній промисловості.

Оскільки ProMeat AdagioTM може імітувати ефект розчину щодо профілю кислотності, це дає змогу неабияк скоротити витрати та полегшити оброблення, без потреби введення нової хімічної речовини в ферментоване м'ясо.

Зараз ми завершуємо розробку спеціальної категорії для молочних продуктів, щоб замінити ГДЛ у сирах типу моцарела.

Натискульне рішення, яке коригує текстуру сирів

Змінюючи концентрацію, ви можете виробляти сир моцарела з різними текстурами:

• Традиційний м'який сир моцарела для салатів

• Терочний твердий сир моцарела для посипання піци

Моцарела з вмістом 0.75% ProDairy Adagio™ F є еластичнішою й більш в'язкою, і тому більше підходить для натирання.

Працює на молоці з інгібіторами!

Характеристики
Основні
ВиробникGalactic
Країна виробникБельгія
Інформація для замовлення
  • Ціна: 447,50 /кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner