Сіль Suprasel Bacon Curing - Це Харчова Сіль Дрібної Грануляції,
Консерванти, що містить: 0,4% Нітриту Натрію (E250) і 0,3% Нітрату Калію (E252)
Suprasel Bacon Curing сіль ідеально підходить для в'ялених м'ясних продуктів та м'ясопродуктів холодного копчення (копченостей та ковбас)
У багатьох країнах світу всі технології, як сучасні так і старі, для засолювання м'яса при виробництві продуктів в'ялених і холодного копчення засновані на використанні солі з нітратами (з селітрою);
Оскільки більш тривалий період розкладання нітратів у порівнянні з нітритами, при формуванні кольору м'ясного продукту, і це допомагає підтримувати яскравіший і стабільніший колір, а також хороші мікробіологічні властивості при обробці та зберіганні м'ясного продукту;
Suprasel Bacon Curing сіль особливо корисно використовувати, якщо процес дозрівання/осадки м'ясопродуктів недостатньо збалансований і якщо на виробництві відбуваються відхилення від необхідних технологічних параметрів - температури відносної вологості повітря (тобто без сучасних камер з клімат-контролем);
Рекомендована кількість Suprasel Bacon Curing солі становить не більше 2%. Потрібна кількість солі за рецептурою досягається шляхом додавання додаткової відсутньої кількості звичайної кухонної солі (наприклад, 2 кг солі Suprasel Bacon Curing та 1 кг Suprasel дрібної солі на 100 кг сировини, якщо загальний вміст солі 3 кг); або візьміть 2 частини Suprasel Bacon Curing солі та 1 частину Suprasel дрібної солі від загальної кількості солі за рецептурою.
Використання солі Suprasel Bacon Curing не тільки зручно але й економічно, оскільки вона змішується з більш дешевою, але дуже якісною Suprasel дрібною харчовою сіллю, а також може значно покращити якість кінцевого м'ясопродукту (стабільніше натуральне яскраве забарвлення, мікробіологічна стабільність виробу і т.д. ).
Основні | |
---|---|
Виробник | Akzo Nobel |
Країна виробник | Данія |
Тип | Кухонна сіль |
Упаковка | Пакет |
Вага | 25 кг |
Сіль харчова вакуумна | |
сіль для вяленных м'ясних продуктів і м'ясопродуктів холодного копчення | сіль для вяленных м'ясних продуктів і м'ясопродуктів холодного копчення |
- Ціна: 35 ₴/кг
- Мінімальне замовлення: 25 кг