Кошик
12 відгуків
+380 (50) 490-98-68
+380 (50) 403-48-53
м. Дніпро, вул. Івана.Акінфеева (Фучика), будинок.18, офіс.410, Дніпро, Україна
Кошик
ТОВ "Спеції та Технології"

Suprasel Нітрит-нітратна сіль

впередназад
Suprasel  Нітрит-нітратна сіль, фото 2Suprasel  Нітрит-нітратна сіль, фото 3Suprasel  Нітрит-нітратна сіль, фото 4Suprasel  Нітрит-нітратна сіль, фото 5Suprasel  Нітрит-нітратна сіль, фото 6Suprasel  Нітрит-нітратна сіль, фото 7
  • Немає в наявності
  • Тільки оптом
  • Код: 5209

35 /кг

Мінімальне замовлення — 25 кг

Suprasel  Нітрит-нітратна сіль
Suprasel Нітрит-нітратна сільНемає в наявності
35 /кг
+380 (50) 490-98-68
Олексій
  • +380 (50) 403-48-53
    Марина
+380 (50) 490-98-68
Олексій
  • +380 (50) 403-48-53
    Марина
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Сіль Suprasel Bacon Curing - Це Харчова Сіль Дрібної Грануляції,

Консерванти, що містить: 0,4% Нітриту Натрію (E250) і 0,3% Нітрату Калію (E252)

Suprasel Bacon Curing сіль ідеально підходить для в'ялених м'ясних продуктів та м'ясопродуктів холодного копчення (копченостей та ковбас)

У багатьох країнах світу всі технології, як сучасні так і старі, для засолювання м'яса при виробництві продуктів в'ялених і холодного копчення засновані на використанні солі з нітратами (з селітрою);

Оскільки більш тривалий період розкладання нітратів у порівнянні з нітритами, при формуванні кольору м'ясного продукту, і це допомагає підтримувати яскравіший і стабільніший колір, а також хороші мікробіологічні властивості при обробці та зберіганні м'ясного продукту;

Suprasel Bacon Curing сіль особливо корисно використовувати, якщо процес дозрівання/осадки м'ясопродуктів недостатньо збалансований і якщо на виробництві відбуваються відхилення від необхідних технологічних параметрів - температури відносної вологості повітря (тобто без сучасних камер з клімат-контролем);

Рекомендована кількість Suprasel Bacon Curing солі становить не більше 2%. Потрібна кількість солі за рецептурою досягається шляхом додавання додаткової відсутньої кількості звичайної кухонної солі (наприклад, 2 кг солі Suprasel Bacon Curing та 1 кг Suprasel дрібної солі на 100 кг сировини, якщо загальний вміст солі 3 кг); або візьміть 2 частини Suprasel Bacon Curing солі та 1 частину Suprasel дрібної солі від загальної кількості солі за рецептурою.

Використання солі Suprasel Bacon Curing не тільки зручно але й економічно, оскільки вона змішується з більш дешевою, але дуже якісною Suprasel дрібною харчовою сіллю, а також може значно покращити якість кінцевого м'ясопродукту (стабільніше натуральне яскраве забарвлення, мікробіологічна стабільність виробу і т.д. ).

Характеристики
Основні
ВиробникAkzo Nobel
Країна виробникДанія
ТипКухонна сіль
УпаковкаПакет
Вага25 кг
Сіль харчова вакуумна
сіль для вяленных м'ясних продуктів і м'ясопродуктів холодного копченнясіль для вяленных м'ясних продуктів і м'ясопродуктів холодного копчення
Інформація для замовлення
  • Ціна: 35 /кг
  • Мінімальне замовлення: 25 кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner